top of page

SPR videoproducer

Freelance Videoproducer & Editor

Met passie voor het vak

Over mij

Mijn verhaal

Jongensdroom:

Van gepassioneerde hobbyist tot Professional Video Producer. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door afbeeldingen en bewegende beelden. Op latere leeftijd kon ik me een videocamera permitteren en ben ik actief gaan filmen. Gebeurtenissen vastleggen op beeld, vind ik het mooiste wat er bestaat. 

 

Eigen bedrijf in videosollicitatie:

In 2009 nam ik het besluit om van mijn passie, mijn beroep te maken, deels als freelancer. Ik volgde een opleiding via LOI als videomaker & editor. Vlak daarna startte ik een eigen bedrijf gespecialiseerd in videosollicitaties. 

  

Omslag naar fulltime Professional Video Producer: 

“Het bloed kruipt waar het niet kan gaan”. Begin maart 2018 kreeg ik door reorganisatie binnen de organisatie waar ik werkzaam was, de kans om wederom van mijn jarenlange passie mijn beroep te maken. Ditmaal fulltime! Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Ditmaal zou ik het professioneler aanpakken. Ik begon een opleiding als Professioneel Videoproducer bij CMM (College of Multi Media) te Amsterdam. Waarom? Omdat ik het hele proces van idee tot eindproductie wilde leren kennen om zo een bijzonder verhaal om te zetten in unieke beelden.  

 

Mijn doel:

Mijn doel is om met mijn creativiteit en professionaliteit van iedere opdracht een prachtig product te maken en hiermee een bijdrage te leveren aan marketing behoefte van mijn opdrachtgevers.

bottom of page